Avui pensa en...

dimarts, 25 de setembre del 2007

A qui volen enganyar...

...amb el tema de la mortalitat a les carreteres. La Vanguardia publica avui un article on es diu que el número de morts és superior al de l'any passat i el Conseller Saura diu que el carnet per punts és bo per què el balanç interanual "encara" és positiu. Ja veurem a final d'any. I si a final d'any resulta que no és positiu, què diran?. Qualsevol cosa menys dir que les carreteres i les seves senyalitzacions estan fetes un fàstic. És clar, això és competència seva i no pot ser mai la causa del mals.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

.. con el tema de la mortalidad en las carreteras. La Vanguardia publica hoy un artículo donde se dice que el número de muertos es superior al del año pasado y el Conseller Saura dice que el carnet por puntos es bueno porque el balance interanual "todavía" es positivo. Ya veremos a final de año. Y si a final de año resulta que no es positivo, ¿qué dirán?. Cualquier cosa menos decir que las carreteras y sus señalizaciones están hechas un asco. Claro está, eso es competencia suya y no puede ser nunca la causa de los males.

0 Comments:

 

Albert Galobart @ 2007