Avui pensa en...

dimarts, 2 d’octubre del 2007

Els cost dels serveis que ja s'han pagat.

Sembla ser que RENFE, a força del mal servei de rodalies que dóna a l'àrea metropolitana de Barcelona, presta un nou servei d'avís d'incidències per SMS. Avui se'n fan veus als mitjans de comunicació. A d'altres fonts al marge de la citada es comenta que el preu de cada missatge és de 0,15€.
O sia que el bitllet només val pel transport: no dóna dret a estar informat.

He pensat que es podria fer el mateix a les institucions sanitàries. Si els malalts o familiar volen ser informats del curs de la malaltia els enviarem un correu electrònic (per SMS seria molt car) amb les explicacions que calguin. Això, sí, primer caldria ingressar una certa quantitat de calés!!!! Al cap hi a la fi si la política ètica de RENFE és correcta i està beneïda per qui tingui autoritat per fer-ho és que deu ser bona...per tothom, és clar.

O és que això de l'Ètica depèn, com tantes coses, de qui mana?

-------------------------------------------------------------------------------------------

Parece ser que RENFE, a fuerza del mal servicio de cercanías que da en el área metropolitana de Barcelona, presta un nuevo servicio de aviso de incidencias por SMS. Hoy se hacen eco los medios de comunicación. En otras fuentes al margen de la citada se comenta que el precio de cada mensaje es de 0,15€. O sea que el billete sólo vale para el transporte: no da derecho a estar informado.

He pensado que se podría hacer lo mismo en las instituciones sanitarias. Si los enfermos o familiares quieren estar informados del curso de la enfermedad les enviaremos un correo electrónico (por SMS sería muy caro) con las explicaciones que hagan falta. Eso, sí, primero habría que ingresar una cierta cantidad de pasta!!!! Al fin y al cabo si la política ética de RENFE es correcta y está bendecida por quien tenga autoridad para hacerlo es que debe ser buena... para todo el mundo, claro está.

¿O es que eso de la Ética depende, como tantas cosas, de quién manda?

1 Comment:

la mirada said...

Ep, hem trobat recentment aquest blog i l'hem enllaçat a La Mirada dels Premianencs.
Salut!

 

Albert Galobart @ 2007